رادیاتور پنلی یا پره‌ای؟ کدام مناسب شماست؟

با نزدیک‌شدن به فصل سرد سال، نیاز به استفاده از وسایل و تجهیزات گرمایشی مانند سیستم گرمایش مرکزی و رادیاتورها افزایش می‌یابد. در بین انواع رادیاتورها، انتخاب میان رادیاتور پنلی و پره‌ای کمی مشکل است و در این مقاله، این دو مدل را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم. در این مقاله، از پارسه پکیج، قصد داریم به مقایسه رادیاتور پنلی و پره‌ای خواهیم پرداخت. در پایان این مقاله خواهید دانست کدام یک از رادیاتورهای پنلی و پره‌ای برای منزل شما مناسب است.
رادیاتور پنلی یا پره‌ای؟ کدام مناسب شماست؟

جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرین

پوشش دهی کلیه خدمات و سرویس پکیج و رادیاتور در استان البرز

برای اینکه در اولین فرصت با شما تماس بگیریم فرم زیر رو تکمیل کنید.

مرحله 1 از 2

لیست محتوا

رادیاتور پنلی

رادیاتورهای پنلی از آلیاژ فولادی تهیه شده‌اند و از ساختاری یک‌تکه با ضخامت مناسب برای ساخت بدنه رادیاتورها بهره برده‌اند. ساخت رادیاتور پنلی با استفاده از آلیاژ فولادی، مقاومت بالاتری در برابر زنگ‌زدگی و پوسیدگی دارد. همچنین، فولاد بیشترین میزان حرارت را به محیط منتقل می‌کند. به همین دلیل، رادیاتورهای پنلی نسبت به سایر مدل‌های رادیاتور، قدرت گرمادهی بالاتری دارند. در نتیجه، رادیاتورهای پنلی در مناطق کوهستانی و سردسیر، بیشترین کارایی را دارند.

بدنه‌ی رادیاتورهای پنلی به‌صورت یکنواخت ساخته می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که نگهداری و تمیز نگه‌داشتن بدنه‌ی رادیاتور پنلی بسیار آسان باشد. میزان گرمادهی در رادیاتور پنلی حدود ۲۰۰۰ کیلوکالری در ساعت برای هر متر رادیاتور فولادی است. باتوجه‌به میزان حرارت‌دهی مطلوب در رادیاتورها، می‌توان گفت مصرف و کارایی انرژی در رادیاتورهای پنلی به‌مراتب کمتر از مدل‌های پره‌ای است.

از دیگر ویژگی‌های رادیاتور پنلی می‌توان به استحکام فولاد در برابر ضربه و آسیب‌دیدگی اشاره کرد که باعث افزایش طول عمر و دوام آن‌ها می‌شود. بااین‌حال، یکی از معایب مدل رادیاتور پنلی، وزن سنگین آن‌هاست که در ساختمان‌هایی با دیوارهای پیش‌ساخته، نیاز است تا به‌صورت زمینی نصب شوند.

 

رادیاتور پنلی
رادیاتور پنلی

 

مزایای رادیاتور پنلی

  • قیمت پایین‌تر
  • نیاز کمتر یا شاید بدون نیاز به هواگیری مداوم
  • تولید گرمای بیشتر نسبت به رادیاتور پره‌ای (در سایز یکسان)
  • همخوانی مواد فولاد با مس پکیج که مانع خوردگی مس پکیج و تولید گاز هیدروژن می‌شود.
  • سایز کوچک و در نتیجه اشغال فضای کمتر
  • یکپارچگی
  • مقاومت بیشتر در برابر ضربه
  • سطح آن صاف (و غیر جذاب برای کودکان) است و برای خانواده‌هایی که دارای کودک هستند، بسیار مناسب است.
  • راحتی در نصب و هزینه نصب کمتر
  • گرمای مطلوب‌تر و بیشتر به دلیلی گرمای تابشی بیشتر

رادیاتور پره‌ای – آلومینیومی

رادیاتور پره‌ای با پره‌های آلومینیومی تهیه شده است که در کنار هم قرار گرفته‌اند. این طراحی به این معناست که در صورت نیاز به تعداد پره‌های بیشتر، می‌توان آن‌ها را به‌راحتی اضافه کرد یا در صورت خرابی یا آسیب‌دیدگی، می‌توان آن‌ها را در محل تعویض کرد. رادیاتور آلومینیومی، به دلیل وزن کمتری که دارد نسبت به مدل پنلی، می‌تواند در فضاهای مختلفی نصب و استفاده شود. هر پره در این رادیاتور، با توان حرارتی ۱۲۵ کیلوکالری در ساعت عمل می‌کند.

 

رادیاتور پره‌ای - آلومینیومی
رادیاتور پره‌ای – آلومینیومی

 

مزایا پکیج پره‌ای آلومینیومی

  • امکان تعویض و یا اضافه نمودن پره به رادیاتور
  • قابلیت تنظیم اندازه
  • ضریب هدایتی بالاتر
  • امکان درآوردن یک یا چند پره و فروش پره‌های معیوب و اسقاطی
  • وزن کمتر نسبت به پکیج پنلی
  • قابلیت نصب در هر فضایی
  • نصب در هر شرایط آب و هوایی
  • تنوع شکل، طرح و قالب

معایب رادیاتور پره‌ای

  • نیاز به فضای بیشتر برای نصب
  • آسیب پذیری بالا و احتمال آسیب در اثر ضربه
  • مصرف انرژی بیشتر
  • سیاه کردن دیوارهایی که رادیاتور پره‌ای روی آن نصب شده است.
  • دشواری نصب پکیج
  • عدم هماهنگی آلومینیوم با مس پکیج

 

 

برای آشنایی با نحوه هواگیری رادیاتور پکیج و سیستم گرمایشی خود به مقاله : آموزش هواگیری رادیاتور و پکیج – چرا هواگیری پکیج را انجام دهیم؟ مراجعه بفرمایید.

 

 

رادیاتور پنلی فولادی بهتر است یا رادیاتور پره‌ای آلومینیومی؟
رادیاتور پنلی فولادی بهتر است یا رادیاتور پره‌ای آلومینیومی؟

 

رادیاتور پنلی فولادی بهتر است یا رادیاتور پره‌ای آلومینیومی؟

مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر میزان گرمایش

میزان گرمادهی رادیاتور پره‌ای به‌ازای هر پره بین ۱۰۰ تا ۱۳۵ کیلوکالری بر ساعت و میزان گرمادهی هر متر رادیاتور پنلی فولادی تا ۲۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت است؛ بنابراین هر متر رادیاتور پنلی فولادی معادل ۱۶ پره ۱۲۵ کیلوکالری رادیاتور آلومینیومی می‌باشد؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که رادیاتور پنلی و رادیاتور پره‌ای با اندازه‌ی تقریباً یکسان، حدوداً همان بازده حرارتی را دارند. در نتیجه، انتخاب بین این دو نوع رادیاتور باید بر اساس سایر عوامل مانند طراحی داخلی و خارجی محیط، نوع سیستم گرمایشی و سلیقه شخصی صورت گیرد.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر کیفیت و ماندگاری

در مناطقی با آب‌وهوای ملایم که در آن زمستان‌ها بسیار سرد نیستند، استفاده از رادیاتورهای پره‌ای به‌عنوان گزینه‌ی ایده‌آل محسوب می‌شود. هر دو نوع رادیاتور نیاز کمتری به تعمیرات دارند. در صورت نیاز به تعمیرات رادیاتور پره‌ای، می‌توان پره موردنظر را حذف کرد. اما در رادیاتور پنلی به دلیل یکپارچه بودن بدنه، این امکان وجود ندارد و باید کل رادیاتور تعویض شود. این در حالی است که رادیاتور پنلی از چنین امکانی برخوردار نیست.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر کیفیت و ماندگاری
مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر کیفیت و ماندگاری

مقایسه قیمت رادیاتور پنلی با پره‌ای

رادیاتور پنلی به دلیل استفاده از فولاد به‌عنوان مواد اولیه، ارزان‌تر از رادیاتور پره‌ای است. درحالی‌که رادیاتور پره‌ای از آلومینیوم ساخته شده است که قیمت آن بالاتر است. بااین‌حال، هر دو نوع رادیاتور دارای ضریب حرارتی یکسانی هستند؛ بنابراین، خرید رادیاتور پنلی از نظر اقتصادی مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

مقایسه قیمت رادیاتور پنلی با پره‌ای

باتوجه‌به اینکه مورد مقایسه بین دو مدل رادیاتور، با سلیقه مصرف‌کننده در ارتباط است، تفاوت‌های بین آن‌ها کمی دشوار به نظر می‌رسد. بااین‌حال، رادیاتور پنلی به دلیل یکپارچه بودن، زیبایی بیشتری نسبت به رادیاتور پره‌ای دارد. همچنین، تمیزکردن رادیاتور پنلی نیز به دلیل ساختار آن، آسان‌تر از رادیاتور پره‌ای است.

مقاله مرتبط : خرابی رادیاتور حمام و تعمیر حوله خشک کن حمام  – دلایل خرابی حوله خشک‌کن حمام

قابلیت کارکرد با پکیج دیواری

استفاده از رادیاتور پره‌ای در کنار پکیج دیواری، می‌تواند باعث تولید مداوم گاز هیدروژن در داخل رادیاتورها و مدارهای گرمایشی شود. این موضوع نیاز به هواگیری بیشتر در رادیاتور پره‌ای را افزایش می‌دهد و می‌تواند باعث کاهش عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری شود. بهتر است در نصب و استفاده از این تجهیزات، به موارد فنی و نکات کاربردی توجه کنید تا مشکلاتی مانند کاهش عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری را تجربه نکنید.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر قابلیت نصب روی دیوار

باتوجه‌به اینکه رادیاتور پره‌ای از آلومینیوم ساخته شده و به دلیل وزن کمتری نسبت به رادیاتور پنلی فولادی، برای نصب به دیوار ساختمان گزینه بهتری محسوب می‌شود. در واقع، رادیاتور پره‌ای به دلیل سبکی و کارایی بالاتر، می‌تواند در صرفه‌جویی در مصرف انرژی و هزینه‌های پرداختی تأثیرگذار باشد.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره‌ای از نظر اشغال فضا

هر پره دارای ۵/۸ سانتی‌متر طول می‌باشد پس cm136=8/5*16، بنابراین یک متر رادیاتور پنلی فولادی گرمای معادل cm 136 رادیاتور پره‌ای را داراست.

رادیاتور پنلی یا پره‌ای؟ کدام مناسب شماست؟
رادیاتور پنلی یا پره‌ای؟ کدام مناسب شماست؟

 

 

اگر دست به آچار نیستید و در کارهای فنی تجربه‌ای تجربه ندارید، رسوب‌زادیی حوله خشک‌کن را گروه متخصص تعمیر پکیج بسپارید. رسوب زدایی پکیج در کرج توسط مجموعه پارسه پکیج.

تعمیر پکیج در مهرشهر

تعمیر پکیج در اندیشه

 

خلاصه و نتیجه‌گیری، رادیاتور پنلی یا پره‌ای؟ کدام مناسب شماست؟

در این مقاله از پارسه پکیج به توصیف ویژگی‌های پکیج پنلی و پکیج پره‌ای پرداختیم. اگر با استفاده از مطالب گفته شده در این مقاله نتوانستید در مورد انتخاب پکیج مناسب تصمیم بگیرید، در قسمت نظرات سایت پارسه پکیج، سؤالتان را مطرح کنید و راهنمایی کاربردی از کارشناسان ما دریافت کنید.

تعمیر پکیج پره‌ای بوتان، تعمیر پکیج پنلی ایران رادیاتور و هر برند دیگری از پکیج‌ها، حتی پکیج‌های خارجی تخصص پارسه پکیج است. برای دریافت خدمات نصب، سرویس دوره‌ای و کامل پکیج و سیستم گرمایش، عیب‌یابی و تعمیر پکیج از بهترین تعمیرکار در کرج با شماره 09128592683 تماس بگیرید.